Tenebris Army Konsert!

Tenebris Army returnerer til Huset Gjøvik før første gang på 2 år, sterkere, hardere, og raskere en noen gang! Dette kommer til å bli tidenes hjemmebanen konsert så møt opp å fest med oss!!Hør musikk fra Tenebris her:

——————

Billetter:
75 Student
150 Ordinær

——————-
Billetter kan dere finner her:
https://tikkio.com/…/28120-tenebris-army-pa-huset-gjovik
—————–

Tenebris Army
Tenebris Army er et norsk heavy-metal band med base på gjøvik, og flaggbærere for hardrock- og metal-undergrunn scenen i området rundt Mjøsa.Bandet ble startet i 2017 av grunnleggerne Victor Aannerud (lead gitar/vokal) og Anders Bakkum (bass/vokal). Siden da har de fremført flere bemerkelsesverdige konserter som inkluderer energisk sceneshow, dramatisk image, samt sterke egenskrevede låter innen 80-talls hardrock\metal sjangeren.Bandets debut-album ble gitt ut i 2019, og har et variert lydbilde med alle elementene man ser etter i et metall-album. Med alt fra power ballader til rå metal, – og med en enda sterkere oppfølger på vei rett rundt hjørnet – viser disse gutta ingen nåde. Bandets lydbilde kan beskrives som hardt, tungt, melodisk, og intenst med låter som strekker seg på nivå med mange andre større band og artister i Norge.

Club Spurious
Club Spurious er et alternativ rocke band tilhørende til Tønsberg og Sandefjord områdene, men stadig har konserter i Oslo og Gjøvik. De spiller egne låter preget av samfunnskritikk og gode vibber. De fire 19/20-åringene brenner for musikken de spiller og gleder seg til å presentere sitt kommende album!Bandet startet sommeren 2020 med Keira (Pheonixx) Screeche-Powell, Andromeda Fahre og Wendy Langballer. I vinter 2020 sluttet Andromeda og fant vi Johannes (Stripa) Mandal og Felix Ulstrup.

#########################
Tenebris Army returns to Huset Gjøvik for the first time in 2 years, stronger, harder and faster than last time. This will be their home field consert, as they are a local band!Tenebris Army plays a mix of rock, metal and heavy metal