Personvernerklæring

Hvem vi er

Studentenes Hus Gjøvik (HUSET) er studentenes samlingspunkt på NTNU Campus Gjøvik, og drives på frivillig basis med støtte fra SiT

Vår nettstedsadresse er: https://www.husetgjovik.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du sender inn en melding via ett av våre kontaktskjemaer, sendes det en mail direkte til vår e-mail service hvor vi beholder informasjonen din for enkelt å kunne kontakte deg på. All informasjonen blir oppbevart til forespørselen er besvart og

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Når du besøker nettstedet vårt, kan serverne våre automatisk logge standarddata levert av nettleseren din. Det kan inneholde datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol), nettlesertype og versjon, sidene du besøker, tid og dato for besøket, tiden du bruker på hver side og andre detaljer.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjon som ingår i leie av Huset vil bli videresendt til Daglig leder av Huset og Sit kontakt (Se om-huset) som tar seg av booking. Alt informasjon som sendes in ellers vill ikke bli delt noen andre steder.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Vi tar vare på detaljer som er sendt in via vårt kontaktskjema så lenge det er nødvendig for å behandle forespørsler og svare på spørsmål, og opp til to år etter det er sendt inn. Dette er gjort for å ha kontrol på hva som er forespurt og kan hjelpe fremtidige styrer med å holde kontrol på eventer og hva som skal skje på Huset.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Når du sender inn et kontaktskjema blir din informasjon sendt til vår mail server, hosted av one.com.

Tilleggsinformasjon

Begrensninger for vår erklering

Nettstedet vårt kan lenke til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over innholdet og retningslinjene til disse nettstedene, og kan ikke ta ansvar eller ansvar for deres respektive personvernpraksis.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi motar ingen informasjon fra tredjeparter på denne siden.