Arrangementer

På HUSET er det faste arrangementer hver uke.

På grunn av lover og regler er noen av arrengementene desverre ikke mulig å gjennomføre nå i disse tider. Vi prøver å gjennomføre alle som er fysisk mulig å gjennomføre, men med begrensninger.

Følg med på vår Facebook side for å vite hva som skjer hver dag.

Tirsdager: 

Linjedagen

For at linjeforeningene på NTNU Gjøvik skal syntes mer har vi på HUSET gitt dem tirsdager til å arrangere egne arrangementer, samt vise hva deres linjeforening driver med. 

Onsdager: 

Spillkveld

Onsdager kl. 19.00 – 00.00 er HUSET åpent, og spillkveld står på tapetet. Da er det bare å ta med seg noen gode venner så stiller vi med massevis av brettspill og kortspill. Baren er også åpen, så det er muligheter for å kjøpe noe godt å drikke og litt å knaske på.

Bingo
Da åpner dørene kl 19:00 og bingoen ruller i gang kl 20:00. Vi har alltid masse kule premier og vinnersjansene er store!

Torsdager:

Quiz
Torsdager er quizdag. Dørene åpner 19:00 og quizen starter 20:00. Les mer om quiz-reglene HER

Fredager:

Festdag
Fredag er satt av til fester og karaoke-kvelder. Enten det er temafester eller karaoke så kan du stole på at HUSET stiller med god stemning fra kl 22:00 til 02:00.

Konserter
De fleste konserter som blir arrangert på HUSET blir lagt til fredager.

Lounge:

Alle dager vi har åpent er det lounge fra 16-21 (Tors og Fre 16-23). Dette er dagen hvor du kan slappe av på Huset, jobbe med skole, sitte å prate, nyte gode deals vi har på Huset og bare slappe av etter en lang skoledag.