Semesteråpningskonsert 2022

Billetter:
tikkio.com/tickets/29896-semesterapnings-konsert-erik-og-kriss-med-oral-bee-mr-pimp-lotion-huset-gjovik

[English below]

Vi drar opp storseilet på scenen, fyrer opp lampene og lager et skikkelig show for dere på Husets utescene den 26.august, ikke glem dagen!
Erik og Kriss kommer og spiller etter Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion, dette blir en dag som ikke kommer til å gå i glemmeboken!


Student: 295,-
Ordinær: 395,-
Dørene åpner 19:00
Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion: XX:XX
Erik og Kriss: XX:XX

Konserten har 18 års aldersgrense.
Husk å ta med studentbevis ved kjøp av studentbillett.

Erik og Kriss, Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke er en pop/rap duo fra Bærum, de har mange fengende låter som du helt sikkert har hørt og ikke bare en gang, bla. “Den Låta”, “Dra Tilbake” og “Ølbriller”. De stopper aldri å komme med hits og har mange andre på lager.

Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion er to forskjellige rap/hiphop grupper fra Nesodden og Oslo. De har spilt mye ilag og har sanger som “Begynte på bunnen”, “Baris” og “Tennis”. De har også et snev av pop i musikken demmes som gjør den skikkelig fet og passer godt sammen med Erik og Kriss 🤙

[English]

Huset is setting the stage, lighting the lamps and putting on a real show for you at the outdoor stage the 26. of August!Erik og Kriss is playing after Oral Bee and Mr. Pimp-Lotion, this is a day you’ll late forget!


Student: 295,- kr
Regular: 395,- kr
Doors open: 19:00
Oral Bee, Mr. Pimp-Lotnon: XX:XX
Erik og Kriss: XX:XX

The concert has a age limit of minimum 18 years.
Remember to bring your student ID if you bought a student ticket.

Erik og Kriss, Erik Mortvedt and Kristoffer Tømmerbakke is a pop/rap duo from Bærum in Norway, they have many catchy songs you probably haven’t heard, but it’s never wrong to sing along. They have many hits including “Den Låta”, “Dra Tilbake” and “Ølbriller”.

Oral Bee and Mr. Pimp-Lotion is two different rap/hiphop artists from Nesodden and Oslo. They have played a lot together and have songs like “Begynte på bunnen”, “Baris” and “Tennis”. They have a touch of pop in their music which makes them real cool and fits with the music from Erik og Kriss 🤙