Stand-up med Cecilie Steinmann, Sofie Frøysaa og Miriam Larsen

standupbanner
19 oktober får vi besøk av tre morsomme damer som vil underholde studentene på NTNU.

Mange av dere kjenner sikkert til Cecilie Steinmann. Hun er utrolig morsom og sprudlende på scenen med et kroppspråk en hel revy alene verdig. Hun leker seg med alt mellom himmel og jord, dialekter, språk og personlige problemer.

Hun har vært aktuell i humorprogrammet “Kollektivet” hvor hun imponerte med sine kreative og morsomme karakterer, nok til at hun ble nominert til “årets gjennombrudd” på Komiprisen 2012. Hun brilijerte også som fast paneldeltaker med sin sjarm, mimikk og kjappe kommentarer i NRK1s populære serie “Løvebakken”.

Med seg har hun Sofie Frøysaa, som har vokst opp med to mødre og tourettes syndrom, og Miriam Larsen som har blitt kjent for sitt one-woman show Sædfuck på Teaterkjelleren.

Billettpriser:
Student: 150,-
Ordinær: 200,-
Billetter finnes på billettservice og kan også kjøpes i kantina på NTNU når arrangementet nærmer seg.