Arrangementer

På HUSET er det faste arrangementer hver uke.

Tirsdager: 

Linjedagen

For at linjeforeningene på NTNU Gjøvik skal syntes mer har vi på HUSET gitt dem tirsdager til å arrangere egne arrangementer, samt vise hva deres linjeforening driver med. 

Onsdager: 

Onsdagspub og spillkveld

Onsdager kl. 19.00 – 00.00 er HUSET åpent, og spillkveld står på tapetet. Da er det bare å ta med seg noen gode venner så stiller vi med massevis av brettspill og kortspill. Baren er også åpen, så det er muligheter for å kjøpe noe godt å drikke og litt å knaske på.

Wineyard
Hver tredje onsdag i måneden er det Wineyard fra kl. 19.00 – 00.00. Det betyr at vi har spesialtilbud i baren som blant annet inkluderer ost og kjeks. Om du foretrekker rødt eller hvitt spiller ingen rolle, dette blir superhyggelig uansett! Som alle andre onsdager er det selvsagt mulighet for å låne brettspill.

Bingo
Den første onsdagen i måneden er det alltid bingo på HUSET. Da åpner dørene kl 19:00 og bingoen ruller i gang kl 20:00. Vi har alltid masse kule premier og vinnersjansene er store!

Torsdager:

Festdag
Torsdagen er alltid satt av til fester. Enten det er temafester eller bare torsdagkro så kan du stole på at HUSET stiller med god stemning fra kl 22:00 til 02:00.

Fredager:

Quiz
Fredagen er quizdag. Dørene åpner 20:30 og quizen starter 21:00. Les mer om quiz-reglene HER

Konserter
De fleste konserter som blir arrangert på HUSET blir lagt til fredager.