Highasakite

GJØVIK 23. SEPTEMBER

Vi er stolte av å kunne fortelle dere at semesterets første konsert på HUSET blir HIGHASAKITE! Dette er et av Norges heteste band for tiden, så du vil ikke gå glipp av denne konserten!

Billettpris:
Student: 320,-
Ordinær: 400,-
Billetter kan kjøpes på billettservice fra onsdag 24/8, og i kantina på NTNU når konserten nermer seg.

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på Norges offisielle albumliste (VG-lista), på praktfullt vis.

Før den tid slapp bandet i januar singelen «Someone Who´ll Get It» til like strålende mottakelse. Det var ikke bare her hjemme i Norge folk bet seg merke i det nye materialet, singelen hadde også premiere på blant annet BBC1 i Storbritannia og Triple J i Australia, mens musikkvideoen hadde premiere på selveste Vogue. Online (stream) var det The Fader som sto for premieren.

På livesiden har Highasakite nylig gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført. Highasakite gjorde ved siden av dette dessuten en egen (utsolgt) slippkonsert på Village Underground i London.

Verdt å merke seg er det også at Highasakite er offentliggjort som første artist, og det norske bidraget, til årets Nobelkonsert.

Facebookevent